Wat heerlijk dat het vakantie is, of niet?! Wij keken er wel naar uit, vooral omdat de Regenboogclub dan ook weer zou zijn. Maar helaas gaat dat door het Corona-virus niet door. Daarom hebben weer een digitale uitzending…

In de afgelopen tijd is er weer hard gewerkt aan de opname van de kinderochtend. Kijk en doe jij D.V. donderdag 22 oktober ook met ons mee? De kinderochtend wordt weer via de website van onze gemeente en YouTube uitgezonden. Nodig gerust nog wat vriendjes en vriendinnetjes uit om ook te kijken. De uitnodiging hiervoor kan je ophalen bij Emmely v.d. Top (Kelderskamp 16) of Sophie de Jong (Vervoornstraat 38).

Naar aanleiding van het verhaal mag je een kleurplaat of knutselwerkje maken. Hier vallen prijzen mee te verdienen, wie maakt de mooiste kleurplaat, knutselwerkje? Maak een foto van jouw creatie en stuur deze naar regenboogclub@hhgputten.nl.

Ook deze keer is de Regenboogclub anders georganiseerd dan we gewend zijn, wil jij en u bidden dat het kinderwerk ook op deze manier gezegend zal worden?

Groetjes van de Regenboogclub