In week 11 is de nieuwe website zichtbaar gekomen voor iedereen. De oude website vond zijn oorsprong in 2008 en heeft in 2010 een grote update gekregen. Nu in 2018 is het gebruik van de site erg veranderd. Zo hebben we een afgeschermde omgeving voor de gemeenteleden en is het gebruik van telefoons en tablets enorm toegenomen. Op beiden onderdelen schoot de oude website erg tekort. Tijd voor een nieuwe opzet!

Wat is er veranderd

Binnen de nieuwe website is er nog steeds een onderscheid tussen gasten (publieke toegang) en gemeenteleden (beveiligde omgeving). Het onderdeel voor de gasten is toegespitst op de niet-gemeenteleden. Wie zijn wij en waar staan wij voor, hoe kunnen wij lid worden? Zaken die voor gastbezoekers van belang zijn.
Voor de gemeenteleden is de beveiligde omgeving compacter opgebouwd. Er zijn nog maar acht hoofdcategorieën waarbinnen alle informatie over de gemeente te vinden is. Iets meer scrollen, maar minder rond klikken. Ook is het onderdeel nieuws toegevoegd. Via één pagina bent u op de hoogte. De kerkbodes en informatieve artikelen worden hier getoond.
Heeft u ook informatie of foto’s die met gasten of gemeenteleden gedeeld kunnen worden? Onderaan diversen pagina’s ziet u de mogelijk om uw verhaal met de gemeente te delen!

Wanneer kan ik inloggen?

Door de overstap naar een nieuwe techniek was het niet mogelijk om uw oude inlog over te zetten naar de nieuwe website. Had u al een account? Dan heeft u een mail ontvangen met daarin de nieuwe inloggegevens. Had u nog geen account? De website is gekoppeld aan de ledenadministratie, wanneer u uw e-mailadres bekend maakt bij de ledenadministratie, krijgt u automatisch toegang tot de website.

Problemen met inloggen? Uw account is al aangevraagd. Met behulp van uw e-mail adres is het mogelijk om een wachtwoord aan te vragen via deze link.

Ik kan iets niet vinden!

Mocht u problemen ondervinden met het gebruik van de website? Mail naar website@hhgputten.nl