Het is bijna zover: boeldag 2022! Een dag voor jong & oud en voor ieder wat wils. De globale planning van de dag ziet er als volgt uit:

  • 09:30 – Opening 
  • 10:00 – Start verkoop en activiteiten
  • 15:00 – Samen zingen en sluiting 

Diverse kramen
Op de boeldag staan er verschillende kramen met lampen, boeken en wenskaarten. Ook staat de vrouwenvereniging er met mooie spullen. Daarnaast kunnen er ook bloemen, planten en boeketten gekocht worden.
Natuurlijk wordt er ook gedacht aan de jeugd. Zij kunnen zich laten schminken en een kijkje nemen in de brandweerwagen. Voor de allerkleinsten is er een springkussen.
Verder wordt er ook weer een kleedjesmarkt gehouden. Voor €2,50 kun je een kleedje kopen waarop je eigen spullen kunt verkopen. De opbrengst is voor jezelf.

Activiteiten
Door de zendingscommissie wordt er als vanouds een talentenveiling gehouden. De actievelingen kunnen meedoen met reuze sjoelen en bubbelvoetbal (3 tegen 3). Verzamel alvast je teamspelers en daag anderen uit.

 

Eten & Drinken
Uiteraard staan er ook diverse kramen met lekkere versnaperingen. Zo staat er een oliebollen-, ijs-, snoep-, koek- en gebakkraam.  Ook kunt u puddingbroodjes kopen. Voor de hartige liefhebbers worden er broodjes hamburger en kip verkocht. Meer van het gezonde? Dan kunt u uw hart ophalen bij onze kraam met verse groente & fruit.

Kortom, er staat veel op het programma en we kijken uit naar uw en jouw komst!