Actiedag zaterdag 8 mei van 10.00 – 13.00 uur

Zaterdag is onze actiedag. We hebben allerlei activiteiten. Kom en geniet van mooie bloemen, pak een paar leuke kaarten mee en laat ondertussen uw auto wassen. Wij hebben ook nog een hamburger als u trek heeft in iets lekkers.

Bloemenmarkt

Haalt u ook een mooie zomerbloeiers voor uw tuin?  Op het parkeerterrein van de kerk hebben we meerdere soorten uitgestald. Natuurlijk prachtige geraniums maar ook hangers die kant en klaar zijn. Leuk om cadeau te doen, bv voor Moederdag op 9 mei. Komt langs en neemt wat mee zodat uw tuin weer helemaal klaar is voor de zomer.

Kaartenkraam

We hebben een kraampje met kaarten zodat u uw voorraad weer kunt aanvullen. Wat is het fijn om een kaartje te krijgen bij ziekte of verjaardag. Er is een ruime keus.

Autowassen

Net terug van vakantie en weinig tijd? U kunt deze ochtend ook uw auto laten wassen aan de buitenkant. Voor 7,50 voor een personenauto heeft u weer een schone auto en bespaart u dat zelf weer tijd en energie.

Broodje Hamburger

Ook is het mogelijk deze ochtend om een broodje hamburger af te halen. Op het parkeerterrein hebben we kraampje waar heerlijke hamburgers gebakken worden. U kunt deze natuurlijk gelijk opeten of u neemt er nog een paar mee voor thuis zodat iedereen mee kan genieten.

We regelen alles coronaproof en houden de regels in acht.