Op D.V. 28 september zal het christelijk mannenkoor “ Jeduthun” onder leiding van Arie Kortleven komen zingen in de kerk van de Hersteld Hervormde Gemeente te Putten, Henselare 2, 3882 PK Putten. Het orgel zal bespeeld worden door Marcel van de Ketterij. De kerk is open vanaf 19.00 uur en het concert zal om 19.30 uur beginnen. De toegang is gratis. Ds. H. van der Ziel verzorgt de opening, het appèlwoord en de sluiting.
Tijdens het concert wordt een collecte gehouden voor het inloophuis in Dimona, een stad in de Negev woestijn in Israël. Dit inloophuis wordt gerund door Albert en Esther Knoester. Het is gerealiseerd met steun van de Commissie Israël van de Hersteld Hervormde kerk. Voor mensen die eenzaam zijn en het moeilijk hebben is het inloophuis een plaats van ontmoeting en rust. Albert en Esther willen hier op een ongedwongen manier met bezoekers in gesprek komen. Zij zijn bewogen met het Joodse volk en spreken over Israëls Messias Jezus.
Deze avond zal het mannenkoor hun nieuwe CD presenteren en alvast een aantal nummers ten gehore brengen.
Tevens is er een verkooptafel aanwezig met producten uit Israël. U wordt allen van harte uitgenodigd om deze avond bij te wonen!